Bericht van de matrix van de mensheid (Dutch Edition) by PDF

Na twintig jaar van onderzoek op alle gebieden van het paranormale – Wetenschappen Ik wil u met het resultaat van mijn boek.
Met dit werk wil ik u een goed inzicht in de thema's geven, niemand zegt dat je, subject matters, bewust niet te lekken, die niet worden onderwezen op scholen en wordt niet in het nieuws gestuurd.

Dit boek geeft je het beeld van de wereld te laten zien vanuit een heel andere kant. Met deze kennis, herkent males, wat is de betekenis en doel in het leven.
Verborgen achtergronden van de actualiteit: Wat wordt ingehouden van ons openbaar, kan alleen begrepen, als je kijkt achter de zichtbare.

Themen als Parapsychologie, onverklaarbare fenomenen, Contacten naar de buiten, Leven na de dood, Leer van de energieën, Wetten van oude beschavingen en nog veel meer, worden verklaard logisch en wetenschappelijk fundamentalised voor u en illustreerde ook de relaties.

De mens is een onderdeel van een multidimensionale cosmos, wanneer er meer dan, wat de materialistische persoon ziet en voelt? Het is de onwetendheid van dit feit is de oorzaak van de vicieuze cirkel waarin wij mensen en onze planeet wordt geadviseerd.
Alle indicaties wijzen op een duidelijke lijn, maar wij mensen compliceren alles. Oude geschriften van de grote culturen zijn in overeenstemming met de nieuwste wetenschappelijke inzichten en opeens alles maakt een nieuw point, een logische zin. We weten precies hoe de fysiologie, loopt de functie van leven, maar de essentie van het leven is tot dusver verklaard!

Hoe kan ik het bewustzijn definiëren? En waar glijdt ons bewustzijn, Als we deze grenzen verplaatsen? Hoeveel zintuigen hebben we eigenlijk en hoeveel we gebruiken?

De antwoorden die ik geef dit boek, een handleiding voor een zinvolle en vervullend leven. Om het principe te begrijpen, de rol van ons bestaan erkennen, om elkaar te vinden en kunnen optreden.

Show description

Read or Download Bericht van de matrix van de mensheid (Dutch Edition) PDF

Best foreign languages_3 books

Download e-book for iPad: Pensées bienveillantes à s'offrir et à offrir (Hors by Pierre Pradervand

L’art de bénir représente une façon d’envoyer l’amour inconditionnel, los angeles paix, l. a. guérison, los angeles bonté à une personne ou une state of affairs sans être relié à aucune faith ni croyance particulière. Sentez alors dans les lignes de cet ouvrage l’inspiration qui vous ouvrira de nouveaux horizons et découvrez surtout une pratique qui pourrait profondément transformer votre vie.

Get Je älter man wird, desto merkwürdiger werden die anderen: PDF

Hast du mehr Haare in den Ohren als auf dem Kopf? Ist das Einzige, used to be dir hinterherpfeift, dein Teekessel? Denken kleine Kinder, dass du tot bist, wenn du auf dem couch schläfst? Wenn du mindestens eine dieser Fragen mit Ja beantworten musst, bist du zweifelsohne ein echter Oldie. Du genießt die wahren Vorzüge dieses goldenen Alters und kennst die guten alten Zeiten, von denen die jungen Leute nur träumen können.

Get Sexturbo = Beziehungsturbo: So retten Sie Ihre Beziehung PDF

InhaltVorwort: was once ist los in Deutschlands Betten? Lust oder Frust? Die drei Grundprinzipien für eine gute BeziehungSex ist und bleibt immer noch TabuthemaOffen auch über intercourse redenMissverständnisse als Quelle allen ÜbelsAuch sexuelle Bedürfnisse müssen geäußert werdenDas Thema intercourse ist so general wie Essen und TrinkenSexflaute, Liebe und das erste Kind…Auch das Küssen will gelernt sein!

Additional resources for Bericht van de matrix van de mensheid (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Bericht van de matrix van de mensheid (Dutch Edition)


by Ronald
4.3

Rated 4.50 of 5 – based on 15 votes